Pagoda Shibu csatlakozott a World Kyokushin Budokai karate szervezethez

2019.10.01. 20:42

Pagoda Shibu csatlakozott a World Kyokushin Budokai karate szervezethez

Shihan Budán László (7. Dan) és Sensei Budán Dávid (3. Dan) 2019. március 23-án meglátogatta a WKB által szervezett karate Európa bajnokságot, melynek Lorca városa adott otthont Spanyolországban.

Ezen a rendezvényen  két alkalommal is találkozott a Pagoda Shibu vezetője Hansi Pedro Roizzal, (8. Dan) a WKB vezetőjével illetve Shihan Daniel Snachezzel (5. Dan).


A találkozók rávilágítottak arra, hogy a két szervezet hasonló értékrendet követ, és magas szinten végzi munkáját. A WKB által szervezett magas színvonalú, több ország versenyzőit felvonultató verseny megtekintése nyomán Shihan Budán László meghívta a Pagoda Shibu 2019. júliusában rendezett tatai edzőtáborába Hansi Pedro Roizt és Shihan Daniel Snachezt. Ily módon a spanyol vendégek megismerhették a Pagoda Shibu vezetőinek edzés módszereit, felmérhették a karatékák tudás szintjét és elkötelezettségét, miközben a Pagoda Shibu betekintést nyerhetett a WKB edzés módszereibe a spanyol vendégek által vezetett szemináriumokon keresztül.

Az edzőtábor végén a Pagoda Shibu csatlakozott a World Kyokushin Budokai szervezethez, így versenyzőink a 2019. október 20-án Szentesen megrendezett Kyokushin Hungarian Open bajnokságon már a WKB színeiben vettek részt.