Téli szeminárium, övvizsga, és évzáró vacsora (2019.12.21)

2019.12.22. 11:49

Téli szeminárium, övvizsga, és évzáró vacsora (2019.12.21)

A 2019. decemberi szeminárium fókuszában a Kihon elemei voltak. A Pagodai Shibu Shihan Budán László által megbízott 1, 2 Dan (Senpai) illetve 3 Dan (Sensei) övfokozattal rendelkező karatekái mutatták be és gyakorolták a mintegy nyolcvan résztvevővel együtt a különböző karate technikákat. Természetesen a Katák gyakorlása is elmaradhatatlan része volt a rendezvénynek. A szeminárium képei megtekinthetők a képgalériában.

A 13:00 órakor kezdődő övvizsgán 24 fő karatéka vett részt és teljesítette sikeresen a követelményeket.

Az évzáró vacsorán Shihan Budán László foglalta össze a 2019-es év legfontosabb eseményeit, illetve a 2020-as évre vonatkozó célkitűzéseket. Shihan megköszönte a Pagoda Shibuban tevékenykedő edzők munkáját, továbbá elismerő okleveleket nyújtott át Faragó Éva, Dr. Nagy István, Dr. Nyuli Attila és Dr. Rosner Gyula számára a 2019-es évben végzett kiemelkedő támogató munkájukért.

A válogatott vezető edzője, Sensei Budán Dávid ismertette a 2019-es verseny eredményeket. Az év folyamán a  Pagoda versenyzői  összesen 5, kategóriájukban magasan kiemelkedő versenyen mérettették meg magukat. Voltak magyar bajnokságon, OB-n, s több nemzetközi kupán valamint világkupán is, ahol összesen 14 érmet és 3 bajnoki helyezést értek el.

Az év versenyzője díjat Béres Dániel kapta.

Az év edzője Sensei Budán Dávid lett, aki a válogatottól az év versenyfelkészítő edzője díjat is átvehette.